Pàgina d'inici > notícies > La taxa d’escombraries

La taxa d’escombraries

Diversos veïns estan rebent una notificació de l’Ajuntament, a on se’ls reclama el pagament de la taxa d’escombraries dels anys 2008 i 2009. Sembla ser que PRODAISA no ha realitzat els cobraments a aquests veïns, i l’Ajuntament a trigat 2 anys i mig en adonar-se.

El que més està indignant als veïns, és el redactat de la carta, i més, si tenim en compte el lamentable estat en el que es troben alguns contenidors del poble. La queixa  ja va ser publicada a aquest bloc el dia 26 d’abril, es va comentar personalment a l’Alcalde el dia 2 de maig, i tot i això, a la foto es pot veure quin era l’estat d’un d’aquests recintes el darrer diumenge dia 16.

  1. M.D.V.
    19/06/2010 a les 19:10

    Tal com he apuntat al forum d’Aiguaviva, sóc uns dels “efectats” i vaig anar a demanar a l’ajuntament que em deixessin pagar amb varies quotes i la resposta de l’ajuntament es que NO que com a molt ara he de pagar un 60% i a l’octubre el 40% restant. La pregunta que en faig és, si la factura hagues sigut de 2000 o 3000 euros també haguessin denegat el fraccionament?

    Així és com ajuda aquest ajuntament i el seu alcalde en temps de crisis?

    Sort que la factura no són molts diners, peró penso que ja que l’error no és nostre, sinó de prodaisa, i suposo que de l’ajuntament la cosa hauria de fer-se de diferent manera.

    Igualment penso que la carta està feta amb molt poca “delicadesa”.

  2. Reig
    19/06/2010 a les 23:44

    No seria bo començar a fer excepcions per cada cas particular, les escombraries s’han de pagar, i si algú, porta anys sense pagar-les, el més lògic és que ho faci el més aviat possible. El que no es pot demanar és que una part dels veïns continuïn pagant les despeses que generen altres.

  3. M.D.V.
    20/06/2010 a les 21:48

    Reig, millor no comencem a parlar d’excepcions en aquest poble, perquè la llista és molt llarga.
    No és el mateix pagar una quantitad amb 3 anys com és el meu cas que fer-ho amb uns quants mesos.
    I per l’últim comentari que has fet, millor no et contesto, perquè no vull de cap de les maneres entrar en polèmica.

  4. David
    20/06/2010 a les 21:52

    Reig, podria estar d’acord amb tu, si l’ajuntament actues sempre igual i fes complir les normes A TOTS. Però sembla que aquí les coses no funcionen així, i mentre a uns l’ajuntament els fa complir estrictament la normativa urbanística, a altres, els permeten que es facin piscines sense respectar les separacions establertes, alçades de cases que sobrepassen els límits, coberts a llocs que no es poden fer, murs que no compleixen les normatives, etc. etc. etc.

    La equanimitat, (ser just i imparcial), és una de les característiques que més es valora dels polítics, especialment a nivell local, i aquesta característica és un dels punts febles del PIA. Fer favors personals, al contrari del que alguns es pensen, no suma vots, tot el contrari, els resta. La gent el que vol són dirigents en els que es pugui confiar, però si un polític es salta la norma per fer-te suposadament un favor, la pregunta que et fas és, “si això m’ho ha fet a mi, quines altres coses farà que no sabem?”…

  5. JOAN
    20/06/2010 a les 22:11

    Crec que esteu pixant fora del test.
    Als que no ens han estat carregades les taxes d’escombreries no es per favors personals ni amics a l’ajuntament. Sencillament va ser un error de PRODAISA que en la factura de l’aigua que per cert, particularment ni me la miro per no posar-me de mala llet per totes les taxes abusives que es cobren per l’aigua, es varen oblidar de posar-hi el tema de les escombreries. Però el rebut que t’envien, el pago i punto.
    Per la tranquilitat d’en Reig, ja esta liquidat (Ah! i sense interesos amb la qual cosa no crec que ningú consideri que hi ha hagut morositat)

  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari