Pàgina d'inici > notícies > Els carros a la vorera

Els carros a la vorera

CarrosAl darrer ple de l’Ajuntament, l’equip de govern va aprovar un punt autoritzant al supermercat, a utilitzar un espai de la vorera per estacionar els carros. Curiosament aquesta proposta va ser rebutjada fa uns mesos pel mateix equip de govern, quan l’alcalde era en Secundí López.

Sembla que el pacte de govern que mantenen PIA i CiU, va obligar als regidors convergents a votar a favor, tot i que no van poder amagar el seu malestar.

  1. josep pinsach
    21/09/2009 a les 23:24

    perdona david, crec que ningu va estar obligat a votar a favor, tu hi eres ,jo no, perque vaig sortir de la sala, pero crec que si vols donar informacio la donis coherent, perque el sr secundi va donar els seus motius perque en el seu moment no es va donar, la meva opinio no te la donare per aqui si la vols saber m’ho preguntes vale ja et vaig dir que aixo no molesta a ningu,pagem per ocupacio de la via publica, el informe del tecnic es favorable i els menbres del equip de govern hi estan d’acord, hi ha un acord per dos anys que mes vols saber?
    TANT ET MOLESTEN ELS CARROS?
    a vegades potser et poses en coses masssa personals, i deixes passar coses d’interes del poble.
    salud

  2. Joan
    22/09/2009 a les 21:41

    Si com tu dius, al ple “els regidors de convergència no van poder amagar el seu malestar”, imagina el que estan comentant en privat…

    Per cert David, i tu amb qui estàs, amb el PIA o amb CiU ?

  3. YOR
    03/10/2009 a les 22:24

    Ha estat aprovat per l’ajuntament, per tant es la voluntat del poble que els carros estiguin sobre la borera.
    No entenc que tu precisament desaprovis el funcionament democràtic de la societat.

  4. POLL
    04/10/2009 a les 00:29

    Perdoneu però crec que m’he perdut.
    Algú em pot explicar a quina part de la noticia en David opina en contra de que els carros del suma estiguin a la vorera?

  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari