Pàgina d'inici > notícies > L’AMPA manté l’acollida

L’AMPA manté l’acollida

Finalment es mantindrà l’acollida matinal, encara que es limitarà a la mitja hora prèvia a l’inici de les classes. Tot i que el nombre de pares que s’han compromès a pagar les noves tarifes durant tot el que resta de curs és molt just, l’AMPA ha decidit seguir oferint el servei. Les noves tarifes són 30 euros mensuals pels fixes, i 4 euros per dia pels que l’utilitzen eventualment.

Anuncis
 1. Divertit
  29/01/2012 a les 20:41

  Estic content, ja me semblava que no estava tot perdut. Dies enrera me sentia molest al llegir els vostres comentaris des del costat negatiu donant per fet que tencarien l’aula d’acollida. Encara que no ho sembli, a Aiguaviva tenim persones que intenten solucionar les necessitats del conjunt de veins. I aquests que me refereixo ho fan sense interessos polítics, cosa que molts de vosaltres no crec que entegueu perqué us veig massa manipulats. Algún dia potser tindré ocasió d’escriure uns quants fulls sobre la meva interpretació dels pensaments egoistes de massa gent d’aquest petit-GRAN municipi. Segons la meva opinió el mont prospera gràcies a les persones que estan disposades a respectar aquella frase que diu: No pensis que et donaran, pensa que estas disposat a donar?. Sempre pensant en el conjunt de la societat i no pas individualment.

 2. 30/01/2012 a les 20:23

  Divertit, jo també m’alegro i crec que cal agrair l’esforç d’aquestes persones que pensen i treballen pel bé comú, o com diria Rousseau, per l’interès general. També crec que en diferents temes, els raonaments es fonamenten més en interessos particulars o de grup, que en arguments lògics que persegueixin únicament aquest interès general del que parlàvem.

  M’agradaria molt arribar a llegir aquests fulls sobre la teva interpretació dels “pensaments egoistes” d’alguns.

 1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: