Pàgina d'inici > notícies > Adéu a l’acollida matinal

Adéu a l’acollida matinal

L’escola d’Aiguaviva, després d’anys oferint als pares el servei d’acollida matinal, pot perdre aquesta possibilitat per la manca d’un nombre mínim d’usuaris. L’increment de les quotes podria fer que alguns pares donin de baixa als seus fills, fent inviable la seva continuïtat i per tant, en un futur molt pròxim, tots aquells que de manera esporàdica o diària podrien necessitar aquest servei hauran de buscar-se altres alternatives. Si finalment es perd l’esmentat servei, i els pares que actualment el fan servir es busquen altres opcions per satisfer les seves necessitats, serà molt difícil que l’acollida matinal al nostre poble es pugui tornar a implantar en futurs cursos.

 1. Jordi
  19/01/2012 a les 18:41

  Deu ni do! i de qui es culpa aixo? de l’Ajuntament, de l’AMPA, de l’escola/Generalitat???
  Penós!!

 2. Veina
  19/01/2012 a les 20:49

  Algú em podria explicar quin criteri fa servir el nostre alcalde per finançar unes activitats i no fer-ho amb altres. Sembla ser que l’ajuntament està posant diners per tal de que SIS nens puguin fer classes de teatre al polivalent, però per altre part deixa que el poble perdi el servei d’acollida matinal. Algú m’ho explica?

 3. penosa
  19/01/2012 a les 21:05

  Una pena.. perquè hi ha gent que ho necessita de veritat. I d’altres han de fer mans i mànigues per poder-s’ho convinar i no haber de pagar tants diners… que en aquest temps de crisis tot va sumant.

 4. Indignat
  19/01/2012 a les 21:38

  Diuen que el dèficit de l’acollida matinal és d’uns 100 euros al mes, molt menys del que s’han apujat els sous l’alcalde i els regidors.

  Com dieu és penós, molt penós veure com els diners dels nostres impostos, en lloc d’anar a cobrir les necessitats dels ciutadans es destinin a omplir les butxaques dels polítics.

 5. vei
  19/01/2012 a les 23:22

  Estic d’accord amb tu Indgnat, jo proposo que l’alcalde o algun regidor vingui a vigilar els nens i encarregar-se de l’acollida, si més no justificarien una mica la seva pujada de sou…. recordem que l’alcalde ens va dir que es presentava per que tenia temps per dedicar al poble ja que estava jubilat, doncs a les 8 del matí falta gent !!

 6. Divertit
  20/01/2012 a les 01:12

  Deu ni do! com diu en Jordi. Però no per la posible noticia. Possible perqué diu pot passar i no pas ha passat. En canvi els comentaris, tots ja fan estelles de l’arbre com si tot estigues dat i beneït. Sembla que hi ha molta gent amb ganes de venjança. Que els hi passa?. Serem capaços de dialogar amb anim de resoldre els problemes? O estem en un debat per enlairar els anims dels opositors?

 7. vei
  20/01/2012 a les 02:54

  Divertit, mes que venjança entec que del que es tracta, com dius, es que el que pot passar no passi, un cop passat ja no servira de res la nostra queixa o opinió (ara potser tampoc, com gairebe sempre i a tots nivells, local, generalitat, estat central….). Despres a qui li afecti directament potser si que pot fer comentaris per venjança no?
  Indignat, mols politicis segur que s’han emplenat les butxaques, pero d’aqui a que atrapin a la banca…..

 8. vei
  20/01/2012 a les 02:57

  Ah,i suposo que el tema deu afectar bastanta gent ja que feia temps que aixo estava mort, felicitats David per informarnos i mantenir aquest espai

  • 20/01/2012 a les 18:03

   Vei, diguem que la meva “situació personal” ha fet que aquest darrer any hagi hagut de modificar força les meves prioritats, i aquest fet s’ha vist reflectit inevitablement a aquest bloc. Tot i això sempre hi ha hagut un grup fidel que no ha deixat de visitar la web. Així que gràcies a tu i als que com tu entreu i doneu la vostra opinió sobre les coses que passen, o no, al nostre poble.

   Espero anar recuperant l’espai perdut i, -entre tots-, tornar a posar viureaaiguaviva a la llista dels 100 blocs de worpress, fets en català, més llegits. Però… us he de confessar una cosa… aquest darrer any us he fet una mica el salt, i fins fa poques setmanes he estat a aquesta llista amb un altre bloc, -de temàtica molt diferent-, que després de complir el seu objectiu ha deixat d’existir.

 1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: