Pàgina d'inici > notícies > CiU Aiguaviva

CiU Aiguaviva

El grup de CiU d’Aiguaviva ha penjat a la seva web, un nou escrit lamentant els darrers acords presos per l’actual Equip de Govern del PIA. Entre altres punts, critica l’augment de les indemnitzacions pels regidors o les pujades d’impostos que segons els seus càlculs, representarà un augment d’entre 60 i 150 euros per família. (Llegir l’escrit).

Anuncis
 1. Divertit
  14/12/2011 a les 00:34

  Jo diria que els pocs membres de CiU d’Aiguaviva no saben perdre. Si volen recuperar votants, enlloc de criticar, primer que facin una profunda reflexió per esbrinar com va sorgir el PIA. Puc assegurar que tot comença pels diners gastats per alcaldes de Ciu amb depeses sense els corresponents manaments de pagament. Cosa que jo crec que no és gaire legal.

 2. Anònim
  15/12/2011 a les 18:54

  Potser tingui raó i no em estrañaria res que la persona que hagi escrit el comentari conegui profundament la arrels de les formacions PIA i CiU a Aiguaviva. Sempre han estat els mateixos encara que després s’han anat canviat de color. Em pregunto d’on ha sortit la gent de CiU de la candidactura de les passades eleccions?. A quants d’ells se li podrien demanar explicacions pel seu passat polític?.

  Segurament en les seves paraules hi ha un ressentiment cap a aquesta formació pels canvis que ha tingut.

  Perquè el poble no va votar a CiU amb la feina que havia fet?. El deu saber-ho molt bé. Jo no ho entenc … El temps ho aclareix tot.

  Jo estic molt emprenyat per haver de pagar tant de deute en un moment tan difícils i és bo que es coneguin les coses. Està bé que algú informe i ens assabentem d’alguna cosa, …

  • La veu del més enllà
   22/01/2012 a les 00:39

   segurament tots els que us esteu queixant avui de la pujada d’impostos vau ser els primers a voler la piscina al poble. mana ous. Ara algú s’ha adonat que els diners no arriben ni per acabar el que s’ha començat i ha decidit apujar els impostos a tota la població, fins i tot als que s’oposaven a la seva construcció …. viva l’alcalde i la mare que el va parir. I ara amb la crisi, com que ningú toca molts diners, el tant per cent que els senyors idiotes esperaven ingressar en les arques de l’ajuntament, no arriben i trigaran a arribar, doncs d’on havien de venir els dinerets també van justos d’aquest element tan apreciat. Donem les gràcies a tots els que han fet possible aquesta situació. Gràcies

   • 30/01/2012 a les 20:20

    El principal problema de la piscina mai ha estat el cost de la seva construcció, el veritable problema és i serà la despesa ordinària que comportarà, és a dir els diners que haurem de destinar cada any al seu manteniment, (tant els que la facin servir com els que no). Però com aquesta va ser una decisió conjunta del PIA i CiU, suposo que aquest tema no es tocarà gaire.

 3. Enric
  01/02/2012 a les 00:36

  Gaire?? Mes aviat gens. Ja se sap s’han de tapar les vergonyes uns als altres.

 1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: