Pàgina d'inici > notícies > Una nova oportunitat

Una nova oportunitat

Tal i com va informar l’Ajuntament fa uns dies, la gestió del servei del bar del polivalent haurà de ser novament adjudicada. Possiblement aquest sigui un dels serveis que més crítiques ha rebut per part dels veïns, i la manca de capacitat per respondre adequadament per part dels responsables polítics va ser evident. Cal esperar que aquest cop, l’única prioritat a l’hora de fer l’adjudicació sigui la d’oferir el millor servei possible als veïns i veïnes d’Aiguaviva.

 1. torrentera
  11/08/2011 a les 22:40

  Per fi han marxat!

  Sort que han marxat ells, perquè si fos pels de l’ajuntament……potser encara estariem igual.

  La pregunta és….han marxat deben alguna cosa?

  • DE GIRASOL
   13/08/2011 a les 10:09

   Dons no mira el que deu es l’ajuntament i quan tornin ha obrir ho comprovareu tots plegats!!! hi ha gent molt digna que pague les factures i no com 4 capitalistes que a sobre es pujan el sou!! M’alegro moltissim de que aquet poble començi ha anar com va…quin far de riure m’he espera durant 4 llargs anys.
   I si, ja ho te l’ajuntament adjudicat desde fa uns mesos i que s’apigueu que son els de les vaques els que ho tenen adjudicats (però clar practicament com son els que mes es queixen i més soroll fan…ens baixem els calçotets i llepen culs) i de ben segur que obriran a las 8:30 i tancaran a les 10 com estan obligats a fer sense tindra cap dia de festa ( jaque els que hi havia van triguar com 1 i mig a que els donessim 1 trist dia de festa) comes deia per altres foros havia que complir amb el que posaba al contracta i si aquesta gent no estaba d’acord amb el horari perque ho varen agafar??? Dons els que vinguin derrera tenen que complir el mateix comtracta i fins l’any que be no torna a sortir els sorteig, aixi dons els que vinguin ara tenen que complir el mateix contracta, ja veurem, o no…. jo personalment estic impacient per aquesta nova gestió.

   Torrentera felicitats segur que ets de els que sempre estas al bar oi?? No siguem tant HIPOCRITES home que se suposa que som adults ( se suposa) no parleu sense saber que hos poseu en evidencia intel·lectual ! quina vergonya! De quina mena gent hos poseu a parlar i tracteu com si fosin “morosos”??? vigila els problemas de casa teu i deixa als lladres de l’ajuntament que ja tenen prou llepan culs i mirar d’on treuen diners per acabar la piscina…Ho esuqe no saps que ladona de la torrentera te enfermedat ( i ni se te ocurreixi posar en dubte aixo) i si no ho pregutes en el ajuntament ja que estas tan ben informat.

   • DE GIRASOL
    13/08/2011 a les 10:13

    En aquet poble hi han problemes molt mes importants que aquet, com es nota que alguns es teu de vacances i sense fer res de profit!

 2. nokia
  13/08/2011 a les 18:24

  Girasol, em sembla que no saps o no vols saber realment el que ha passat aquest anys en el bar.
  Per començar no vull entrar amb les polèmiques “bases” perquè no les han complert mai, però aquest no és el principal problema de que la gent del poble no anés al bar, els problemes eren: Actitud, tracte i sobretot neteja.

  Actitud, molts cops em tingut d’esperar recolzats a la barra esperan que un senyor acabés de jugar a la botifarra.

  Tracte, després d’esperar una bona estona encara et responia malament i a més amb alguna mirada desafiant.

  Neteja, tots sabem les olors del bar i com passaven molts dies sense netejar el terra etc….
  I per acabar a mi m’han comentat que ja fa uns mesos van tenir una inspecció de sanitat i no la van passar.

  Aquest són els motius perquè jo i molts més veins del poble feia més d’un any que no entravem en aquest local.

  • caldo 2 tasses
   15/08/2011 a les 00:32

   Primer de tot, trobo molt be que qui agafi el bar sigui del poble.
   Peró no pot ser a dit.
   Ha de ser a sobre tancat com l´altre vegada.
   I s´han de cumplir les normes o canviar-les.
   I també som persones, i sabem que els que portaven el bar, els problemes que han tingut,tant personals com professionals.
   Només dir, que espero que les coses els hi vagi molt millor, doncs al fi i al cap son bones persones,o sigui que jo sempre els apreciaré per la persona que son.
   I potser degut a les circunstancies de la vida no vàren saber treure-li profit al bar.
   Peró entri qui entri, que vagi en conte, doncs tothom es creu amb la llibertat de criticar i de voler que el polivalent sigui com ells volen.
   Desitjo sort a qui l´agafi i que Deu, l´agafi o els agafi confessats.

  • DE GIRASOL
   17/08/2011 a les 15:48

   em sembla que si no es passa una inspecció de sanitat per llei i dic PER LLEI este que tancar… ho deixo caure….
   El terra??? ja veureu qui la agafi despres tindra que netajer aquet terra minim 4 cops al dia perque es vegi net, ho es que no heu vist el teatre o el passadis com estan a la tarde? i aixo que es neteja tots els dies, i de totes maneres encara hi ha gent que va a fer diferents activitats i es queixen de que esta brut i tenen tota la rao aquet terra es terrible.

   Casum coi no sigueu hipocrites!! la gent us penseu que per ser del poble es tot vostre i vosaltres i els vostres fills ( ho qui sigui) poden fer el que vulguin, si no tu no respectes unes instalacions es de suposar que arriba un moment que no ets benvingut, si et penses que per ser del poble i ser un local public tu pots anar i demanar certs privilegis de “claus” i et diuen que no, no es la gent del bar potser ves i pregunta a l’ajuntament que es qui diu qui pot entrar o no.

   • DE GIRASOL
    17/08/2011 a les 15:53

    I es podria fer una llista molt mes llarg de moltes coses, mes astituds, comentaris, gestos, i molts desafiaments que s’han tingut que aguantar i empasar la gent del bar per 4 gats de aquet poble que es pensen que son els amos de tot.

 3. Lluna plena
  15/08/2011 a les 12:05

  A diferencia del que sembla pensar en “caldo”, jo si confio en la gent d’aquest poble, i estic convençuda de que si les persones que agafen el bar ho fa bé, el poble estarà molt content. A Aiguaviva hi han altres negocis, i ni sumant les crítiques que algun cop haguessin pogut rebre tots ells junts, arribaríem al 10 % de les que han rebut els responsables del bar del polivalent. Conec la malaltia de la que parleu, i espero que tot els hi vagi molt bé, però això no em serveix d’excusa, les actituds i formes de fer d’aquests senyors van ser des del primer dia, o ja no recordeu els problemes amb el tabac que moltes mares amb nens patíem allà dintre?

  Una darrera cosa, si qui agafa el bar és del poble em semblarà perfecte, però no ens equivoquem, el bar no està perquè es beneficiï una família del poble, està perquè ens puguem beneficiar tots els veïns i veïnes, així que la gestió hauria de ser per qui pugui oferir el millor servei, i si un del poble pot oferir un 8, i un de fora ofereix un 8.1, la gestió hauria de ser pel segon.

  • caldo 2 tasses
   15/08/2011 a les 14:04

   Només una cosa.
   Els altres negocis son privats.
   Aquest del polivalent no, per tant……………….
   Crec que hi ha molta diferencia.

 4. Hermes
  16/08/2011 a les 20:53

  Caldo, el bar és un negoci privat a un espai públic, però de qualsevol manera tampoc crec que la gent d’aquest poble sigui especialment crítica, més aviat el contrari, però el tema del bar era massa escandalós.
  Que la gent que els va portar i que més els han defensat estiguessin vinculats a CiU va fer decidir més d’un vot a les darreres municipals.

 5. caldo 2 tasses
  16/08/2011 a les 23:26

  Com tu vulguis, un negoci privat en un espai públic, per tant tothom el vol a la seva manera…………………….
  Et recordo que va ser a sobre tancat per lo que tinc entés, i en contes d´afirmar ho tindríes que fer amb interrogació.
  I lo de defensar, ho dius tu.
  Tu no saps perqué varen votar els veins a uns o als altres.
  I et recordo que els 2 últims anys va estar el PIA.
  Doncs segons tu, també hagués tingut que perdre vots, no?
  Veus, jo ho faig amb signe de interrogació, no afirmo el que no se.
  EL VOT ES SECRET.

  • Anònim
   17/08/2011 a les 00:37

   Em sembla recordar que CIU vaig denunciar per escrit les anomalies i la necessitat del pagament de la llum, fa dos anys al alcalde actual …
   Efectivament el voto es secret i cada poble te lo que vaig decidir…

 6. Anònim
  17/08/2011 a les 02:06

  Hermes segurament vaig votar al PIA….
  La seva afirmacio que CIU vaig portar a les persones que legalment en mesa de contratacio amb totes les garanties van agafar la explotacio en concesio … es com dir que Hermes es un prevaricador i un mal vei que ????
  Segurament vaig anar moltes vagades al bar?
  Quants fariseus i sense idea i mala llet!!

 1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: