Pàgina d'inici > notícies > CiU critica l’augment de les indemnitzacions

CiU critica l’augment de les indemnitzacions

CiU ha publicat al seu bloc un escrit sobre la decisió de l’actual equip de govern del PIA, d’incrementar-se exageradament les indemnitzacions que perceben per les seves funcions. Segons aquest escrit, la remuneració d’aquests càrrecs, representa un total de 279 Euros a l’any per cada família del poble.

Anuncis
 1. 03/08/2011 a les 18:03

  Reprenent el debat que s’està produint a “primeres decisions del PIA”, voldria fer algunes consideracions.

  * Puc entendre el fet de que un alcalde cobri 1000 euros al més per una dedicació exclusiva a un poble com el nostre, però també hem de dir que aquests 1000 euros no els percep com a salari, sinó com a indemnització, permetent-li seguir cobrant la jubilació i sumar-li aquests 1000 euros NETS.

  * Per fer aquest augment de les indemnitzacions s’ha hagut de fer una modificació de crèdit, quan l’any passat, a l’hora de concedir als veïns les ajudes per estudi, el mateix alcalde les va retallar per superar la quantitat pressupostada. També llavors podria haver fet una modificació de crèdit, i no es va fer, (veurem aquest any que fa).

  * No vull fer demagògia amb aquest tema, però penso que poder no era el millor moment per aplicar un increment tan important. Espero poder veure els seus efectes, (en la participació ciutadana, al bar del polivalent, la neteja del poble, l’atenció a l’escola, les activitats culturals i esportives, l’aprofitament de les subvencions… ).

 2. Anònim
  03/08/2011 a les 19:33

  L’alcalde té dedicació total o parcial? Ha de cobrar un plus de nocturnitat?

  Hauria de cobrar el plus de nocturnitat i especial dificultat com alcalde ja que Aiguaviva necessita un alcalde les 24 hores ja que som 70.000 habitants i els regidors no compta … Ja, Ja ..!!!! A 20 euros l’hora a partir de les 22 hores, incrementada en 5 euros més si excedeix de les 4 del matí.

  Qui sostingui que té dedicació completa o parcial …, no té ni idea.
  La dedicació completa o parcial suposa contracte de treball, pagar impostos … com tot veí del poble.

  L’escrit de CiU ho diu clar “indemnització”, imports que preveu la Llei que va a la seva butxaca íntegrament. Només cal informar … Mentir per mentir és coses de pocs …. És ètic? En aquest moment no!!

  Alguns diran que té dedicació completa …… Potser siguin completes els pits de Pepeta, vagi morenassa, però els complets no li agraden, i de dedicacions exclusives .. res!

 3. Divertit
  04/08/2011 a les 13:10

  Divertit. M’agradaria coneixer perqué Ciu d’Aiguaviva manipula la informació?. Primer que expliqui tot això de les indemnitzacions. Que jo sàpiga és la manera com cobran a la majoria d’ajuntaments tots els alcaldes i regidors, incluits els de CiU. El sou el criticaré tal com apunta en David, quan en vegi els resultats. Potser molt exagerat, o pot resultar fins hi tot més barat que fins ara. D’entrada espero que l’agutzil ja no li caldrà anar amb el cotxe de l’ajuntament a recollir l’alcalde a l’hospital “Sta Caterina”

 4. caldo 2 tasses
  06/08/2011 a les 20:49

  Aixó que dius ho desconeg, peró t´en puc dir una altre que encare podría sortir mes barat.
  Sembla que hi ha veins que no pagan la contribució (IBI).
  Peró poden estar empadronats i anar a votar com qualsevol altre, i a més demanar les ajudes que s´ofereixen.
  Aixó que vol dir?
  Que la majoría dels veins estem mantinguent a uns quants aprofitats?
  O sigui que en aquest poble ja tenim 2 classes d´ocupes.

 1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: