Pàgina d'inici > notícies > Primeres decisions del PIA

Primeres decisions del PIA

Avui dimecres s’ha celebrat el segon Ple del nou Ajuntament. El més curiós és que no s’ha informat als veïns de la celebració d’aquesta cessió tal i com s’ha fet sempre, i a on entre altres coses s’ha pres l’acord d’augmentar, -i molt-, les retribucions dels membres de l’equip de govern, així com ampliar els poders de l’Alcalde.

Pel que fa a la transparència i la participació ciutadana, sembla que no em començat de la millor manera.

Anuncis
 1. Jordi
  27/06/2011 a les 19:09

  Déu ni do!
  comencen bé…….

 2. barrufet
  29/06/2011 a les 19:37

  o sigui que han perdut la subvenció de l’aigua (que paguerem entre tots) i a més es pugen el sou?

  Això no surt en el programa electoral, no?
  Des d’aqui vull donar les gràcies a tots els votants del Pia, per haver donat la majoria absoluta per fer el que volguin durant aquests pròxims 4 anys.(deuen estar molt contents)

 3. Anònim
  01/07/2011 a les 16:20

  Aixó de que es pugin el sou es pot evitar?
  Crec que s’hauria de fer públic per tot el poble, a veure que en pensa la gent.
  Tal i com està tot hauriem de respondre en massa.
  No se…informar, recollir firmes…
  No pot quedar així, això és vergonyós!

 4. Quim
  01/07/2011 a les 17:03

  Dir les coses sota “anónim” es poc serio: demanen compromis, serietat… però al hora ens amagem ja no sota un pseudonim (que crec poc serio) sino sota la paraula anómic. Uff, fatal.

  Respecte a la pujada de sou: Per evaluar si està realment malament hem falten dades.
  –> Quina dedicació tenen i quina tenien abans, que inclou aquest “sou” … etc.

  Quan ho sàpiga podre opinar

  Per exemple: Ha sortit als diaris que una persona s’ha abaixat el sou. Tothom content. Ara bé, si lleguim el article complert aleshores veiem que havia passat de dedicació exclusica tot el día a una parcial de mitja jornada. Per tant, era llògic que s’hagues abaixat el sou.

 5. Rafael
  01/07/2011 a les 21:01

  Yo pienso que antes de subirse el sueldo tendrian que ganarselo. A mi personalmente no me importaria si con su buena gestion me enseñasen que en un año han ahorrado en esto o en lo otro y despues entenderiamos que por su buena gestion se subieran el sueldo.

  Solo una cosa Quim supongo que debes ser algun “Quim” conocido del pueblo porque sino no entiendo tus quejas por los que no queremos dar nuestro nombre!

  • Quim Vall-llosera
   03/07/2011 a les 16:25

   Tens raó.–> Quim Vall-llosera.

 6. Joan
  02/07/2011 a les 10:51

  Doncs jo el que no entenc és que l’oposició al nostre poble s’hagi de fer des d’aquest blog. Trobo molt bé que mani qui mani i passi el que passi, viureaaiguaviva segueixi informant sobre el que passa al poble i ens doni l’oportunitat de dir-hi la nostra, però crec que hauria de ser l’oposició la que informés d’aquestes coses que per això estan. He visitat la web de CiU i d’ERC i res, des de les eleccions no han tornat a dir ni “pio”.
  I sobre el sou, algun dels regidors que llegeix aquest blog ens pot informar de quines quantitats estem parlant ? que cobraven abans i que cobren ara?

 7. 02/07/2011 a les 11:45

  L’alcalde a pasat de 700 a 1.000 i els regidors de 600 a 800. Joan et pots enterar perfectament a l’Ajuntament

 8. 02/07/2011 a les 12:40

  A mes han abaixat el sou dels treballadors que son els qui mes treballan. I parlan de treballar, hara han conttractat una colla de joves per a fer les males feines que no fan els agutzils, i els transporten d’un lloc a un altre carregats dins el remolc de la broça com si fosin una pila de runa. ¿Algu ha pensat el perill que aixo comporta? Si volca el remolc i hi ha un accident, qui es el responsable.

 9. David
  02/07/2011 a les 13:30

  Estic d’acord amb en Joan, crec que a aquest poble faria falta una bona oposició, (constructiva i ferma a l’hora), capaç de demostrar que de veritat hi ha una alternativa. L’oposició de l’antic mandat no ho va aconseguir, i així els hi ha anat, ara veurem que fan els de CiU. Anònim, ja sabem que la gent pot anar a l’ajuntament, però també sabem que no ho farà, al menys no la immensa majoria, però si veuria el blog de l’oposició o llegiria els seus escrits que podrieu enviar a les cases de tant en tant. La millor garantia per fer que un poble funcioni bé és tenir un bon govern i una bona oposició.

 10. Carme
  02/07/2011 a les 19:20

  L’alcalde ja va dir que ara es jubilava i que tindria més temps per dedicar al poble, el que no va dir és que aquest temps que es dedicaria de més ens ho cobraria.
  Passar de 700 a 1000 euros, vol dir pujar-se el sou un 42’8%, poder si que s’ha passat una mica aquest Mateu.

  • DE GIRASOL
   06/07/2011 a les 20:35

   Aixo mateix!
   Es jubila i cobrara una pensió i a part el seu treball com alcalde, d’aixo es diu Democracia…
   Ara bè s’ha acabat el presupost per la piscina ( no es poden acabar els vestuaris) i s’hi l’aigua arribara o no ja ho veurem.
   La brigada jove tindra que cobrar un sou no? Dons aquet any hi han una miqueta mes de nois, que dic jo no seria millor haver agafat meyns nois si no n’hi han diners?
   Als funcionaris els han baixat el sou.
   I no mes portem practicament un mes!! Aixo es indignant home jo denunciari aquet abus on fos que segurament molts d’aquets que s’ha pujat el sou nomes es passaran 1 o 2 dies per l’ajuntament, no em sembla que hi hagi tants xoriços!
   Fa un temps vaig veure una frase que es deia per aqui y que te molt de significat:
   – Cada poble te el govern que es mereix-

   • caldo 2 tasses
    06/07/2011 a les 22:20

    Tens tota la raó, de Girasol.
    Potser va prometre agafar a tothom a treballar a l´estiu i així aconsseguía més vots.
    El coherent sería agafar a les persones que es necessitessin, dins d´uns paràmetres, entre qui entre i l´any que ve doncs si no han funcionat doncs entren uns altres.
    Aixó sería lo correcte.
    I també estic d´acord en que cada poble te el que es mereix.
    Doncs aquest poble crec que si que es mereix aixó.
    Es lleig dir-ho peró es la punyetera realitat.
    Han votat majoritariament a un partit que no tenía cap programa per els propers 4 anys.
    JAJAJAJA i vàren preguntar a el PIA, el día de la xerrada al Polivalent, que pensaven fer en l´ambit de cultura, i la resposta va ser anar d´excurssió, que un día vàren anar a Núria i s´ho vàren passar molt be.
    Es per riure a carcajades.
    I sobre el pou del glaç JUAJUAJUA, va acabar que aniríem una brigada dels veins del poble a netejar-lo.
    I vàren tenir majoría absoluta.
    El que passa aquí em sembla que no pot passar a gaires mes llocs.

 11. caldo 2 tasses
  03/07/2011 a les 20:13

  El poble li va voler donar la majoria absoluta, doncs ara te el que volía.
  I potser o segurement els primers que us queixeu el vàreu votar el PIA.
  (Només ho dic per estadístiques).
  La oposició?
  Poca cosa pot fer, solsament votar a favor o en contra i denunciar el que sigui denunciable.
  Informar? si peró també ho poden veure que només es criticar, a més qui realment vol informació sap a on trobar-la.

 12. DESCONEGUDA
  04/07/2011 a les 18:45

  Precisament aixó d’anónim es un icone que surt sol, era el primer cop que escrivia en aquest foro, per aixó no vaig posar el meu nom, però ara poques ganes m’han quedat per posar-lo. Per aixó em diré desconeguda, que et sembla Quim? diguem sarcàstica si vols

  Ja sabem que si la gent vol pot informar-se’n a l’ajuntament de tot això, però després de que ja s’hagin apujat el sou, i …quina casualitat! aquest cop el paper informatiu del poble per realitzar el ple a l’ajuntament no ha arribat a cap casa. Aixó si que és democràcia.
  Crec que tot i així tenim dret a queixar-nos i a rebutjar aquest abús de poder,sinó tot el que tinguin previst aprobar que no ens agradi es farà a porta tancada, que els hi funciona.
  Realment és perqué ho deixem tot en mans dels politics que les coses van així.

 13. Francesc
  11/07/2011 a les 18:39

  Avui he sentit a la radio que l’alcalde de Cassà despres de les moltes pressions dels seus ciutadants s’ha fet enrrera de l’augment de sou que volia adjudicar-se.Tampoc era tant, uns 130 euros al mes, però com també a passat en el nostre poble no és la quantitat sinó el moment.
  Em sembla que no és molt “ètic” fer una puja encara que siguin 200 euros en els temps que corren.

 14. Anònim
  12/07/2011 a les 12:42

  Avui he llegit El Punt, i moltes de les noticies fant referencia a Ajuntaments, Consells i Diputacions que s’han abaijat el sou. Aixo es al que tindria que ser i no pujarlo.

  • Anònim
   01/08/2011 a les 21:29

   Aiguaviva municipi del Gironès amb més persones en atur (article prensa local) i Mateu es puja el sou i el seu equip. Visca els indignats d’Aiguaviva!
   L’escrit de Convergència a “ciuaiguaviva.blogspot.com” camini jo calent i rigui la gent “parla del tema.

   • Quim
    02/08/2011 a les 14:04

    Doncs no hi estic d’acord.

    Si ha passat de dedicació parcial a total, es llògic que cobri més. O es que hi ha algú que treballi gratis. en aquest món (en conec pocs) Independenment de si ho fa bé o no, aixó es un altre tema.

    Realment la falta de ètica es gastar un munt de diners en un Polivalent (si no vaig errat mes de 2 miions de euros) o una piscina municipal (pressupost inicial 600 mil euros) aprovada en temps de crisis o una concesió al Polivalent que ha acabat com ha acabat.

    Davant de tot això 1.000 euros al més, es el mínim per gestionar un poble de 700 habitants.

    Molt hipocrita la actitut de CiU.

    * Recordem que ells havien estat a l’Ajuntament amb dedicació parcial hi cobraven el 700-800 €, ara critiquen que algú cobri 1000 € però al menys si esta tot el día

    * Potser que es mírin el seu propi partit abans de criticar. –> l’alcalde de Port de la Selva cobra 2700 € i son aprox. 990 habitants.

    * Quin sou/s estan cobran els que diuen que 1000 € es una vergonya per 40 hores?

    Per cert, per si algú dubta no sóc del PIA, però crec que la feina de alcalde es important i com qualsevol feina s’ha de pagar.

    Cobrar 1000 € en aquest moments oer la responsabilitat de ser alcalde de un poble com Aiguavica es correcte.

 15. Anònim
  02/08/2011 a les 12:31

  Chapeau, si senyor! Falta ética en aquest poble!

 16. Anònim
  02/08/2011 a les 17:13

  Mateu no te dedicacio parcial ni res.Es compensacio per. reunions… Quim falta a la vertat, es normal….Segurament no es del poble i recorda els temps passat, sous superiora al Sr. Zapatero…..CIU Aiguaviva ha fet moltes coses per. Aiguaviva, i les inversions gratis amb subvencions. Abans els regidors la compensacio era de 600 euros, … 780 euros l’alcalde. Quim no es moment de pujada i el alcalde no te CAP dedicacio , a diferencia del Port de la Selva.
  Visca els indiferents i desinformats!!!

 17. Anònim
  02/08/2011 a les 17:52

  Em sembla lògic que hi hagi persones d’ERC, CiU, PP, PSOE. Hòsties no cal explicar la situació actual de l’economia catalana i d’Espanya, així com el dèficit de la Generalitat, els sous en temps d’ERC, els llocs als amiguets, ja de passar una oposició cal tenir mèrits!
  Hipòcrita CiU Aiguaviva com tu dius … o el teu afany de manipular la informació amb intencions fosques. Perquè que diguis que l’alcalde té dedicació parcial quan saps que cobra una indemnització per assistir a reunions, atenció d’empresaris i veïns, però no té sou ni dedicació parcial, ja que no ho vol.
  Desinformat quan dius els imports d’abans.
  L’alcalde cobrava 780 euros. Ara 1000 euros, més 75 euros per Ple. La resta més d’un 20%. Saps quan hi ha PLE? No, ja que ara no s’informa!!
  La resta de coses que dius són barbaritats … Era regidor d’urbanisme quan es va decidir, van començar i acabar les obres del Polivalent, Escola Bressol …, sr Mateu. Les decisions es van prendre conjuntament, per bé o malament, pacte CiU-PIA. No dius que el dispensari es aconseguí gratis per lasgestiones CiU, ni les subvencions concedides i no perdudes per CiU.

  • caldo 2 tasses
   02/08/2011 a les 20:47

   Totalment d´acord Anònim, has informat i tot le que has dit es veritat i demostrable.
   Quim:
   Una cosa es informar o dir el que un pensa, i una altre es dir coses que no son veritat, i tirar pedres a CiU manipulant les coses.
   Ja sabem que no ets del PIA, peró també hi ha UPA, a aquest no li tires pedres?
   Una altre cosa:
   Si el primer que va fer el PIA (o de les primeres coses)va ser apujar-se els sous, perqué no ho deia el día de la xerrada al polivalent?
   Estàven allà per dir el que pretenien fer aquests propers 4 anys no?

 18. Quim
  03/08/2011 a les 08:44

  La veritat no tinc intencions fosques ni res d’això la única idea que vull expresar es:

  * Si una persona passa de dedicació parcial a total: a mi m’han dit que té dedicació total 40 hores. –> Es llogic que cobri més (increment de 250 €)

  * Si una persona fa feina es llògic que cobri per la feina que fa.

  * En el cas d’Aiguaviva esta per sota el sou recomenat per els habitants que tenim.

  * Estem parlant de un increment de aprox. 3.000 €/any. Quan el nivell de inversions ha sigut 2.000.000 € + 600.000 €… i els manteniments de totes aquestes instalacions que es cada any.

  Aquesta era la idea que volia transmetre.

  Ni criticar les decisions de ni CiU, ni PIA ni UPA.
  Ara el comentari de CiU no hem semblava correcte.

 19. Anònim
  03/08/2011 a les 20:15

  Quim, el Sr.martinez tambe cobrava per una feina que feia i el veu denunciar. No et va semblar tant llogic. Amb que quedem?.

 20. caldo 2 tasses
  03/08/2011 a les 21:51

  Mira el principi d´aquests posts, i veuràs com deien que com es que la oposició no deia res, si només es feia oposició en aquest blog, perqué en el blog de CiU no deien res.
  Vaig contestar que si deien algu, potser només ho veuríen per criticar.
  Aixó es el que has acabat de fer Quim.
  Quan han escrit algu, has anat mal informant potser inconsienment,peró has pixat fora de test.
  També podíes haber dit i fer una critica positiva,(encare que només fos una)(posats a parlar) de les coses que ha fet CiU i que s´ha penjat les medalles en Mateu.
  El nou dispensari si no es per CiU i la seva bona gestió no s´hagues aconseguit i suposo que ho saps prou be.
  Ara, qui ho inaugurarà?
  El que s´ho ha trobat tot fet com d´altres coses?
  Personalment m´emprenyaría molt el fer coses i que els altres s´atribueixin els mérits.
  No es honest ni legal.
  I si li toca inaugurar-ho per el que sigui, al menys que digués a qui se l´hi han d´atribuir els mérits, cosa que honra a les persones.

 1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: