Pàgina d'inici > notícies > Controlem l’aigua

Controlem l’aigua

Els problemes d’aigua que dimecres a la nit van notar o patir alguns veïns, podrien repetir-se si no moderem tots el seu consum. Per evitar aquests problemes, i les conseqüents mesures que hauria d’aplicar l’Ajuntament, es demana que es restringeixin els recs de jardins i horts, així com l’aigua per omplir piscines.

Anuncis
 1. JOAN
  17/07/2010 a les 22:05

  Crec que ens ho hem de fer mirar. L’estiu passat vàrem viure una sequera sense precedents i llavors estava d’acord amb les restriccions. Aquest any tenim aigua acumulada fins l’estiu vinent.
  Quin es el problema? Potser es un problema puntual de mala gestió o previsió, però no faltant aigua als pantans, i amb les taxes (exorbitants) que es paguen pel seu consum, que no em diguin que no puc regar el jardi o els horts.
  Ja n’hi ha prou que els problemes dels que manen, els hagim de pagar sempre els d’apeu. Fins i tot l’any passat si BCN no hagués incomplert la llei amb el trasvassament del Ter, Girona no hauria tingut que fer restriccions.
  També estic fart que s’utilitzi la conciènciació ecològica per convèncer a la gent que no gasti aigua i d’aquesta forma evitar posar en evidència la manca de infraestructures hidràuliques.
  La darrera la vaig sentir la setmana pasada quan em vàren dir que veure aigua enbotellada era poc sostenible i per tant anti-ecològic. No m’estranya que el país estigui com està.

 2. 18/07/2010 a les 00:44

  Crec que la manca de previsió que comenta en Joan és més que evident, però el problema és que per molta aigua que hi hagi a les muntanyes o als pantans, Aiguaviva s’abasteix d’un únic pou, i aquest no pot subministrar tota l’aigua que les empreses i els veïns d’Aiguaviva estem consumint aquests dies.

  Fins que la connexió amb la Planta de Montfullà no es faci, no es solucionarà el problema.

 3. JOAN
  18/07/2010 a les 21:04

  Segons tinc entès, les empreses del polígon ja van amb la xarxa de Girona.
  Es cert el que dius, i precisament es del que em queixo. O t’han rebaixat els impostos per no rebre els serveis mínims que es donàven per suposat quan vàres pagar la parcela? Es suposa que el preu del pam era el que era per ser una zona urbanitzada i amb serveis, no un mas al mig del montseny.
  Ho sento, però mentres no hi hagi falta real d’aigua, no penso deixar morir la meva gespa, plantes i arbres, que al capdevall, son les que ajuden a absorvir el CO2 que ens sobra.

 1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: