Pàgina d'inici > notícies > Les plantes del poble

Les plantes del poble

L’Ajuntament d’Aiguaviva ha organitzat per aquest dissabte un passeig per donar a conèixer les plantes que podem trobar al nostre municipi i les seves propietats. Anteriorment, a les 5 de la tarda, es farà al polivalent una presentació d’uns 40 minuts de durada.
L’Associació Cultural ja va organitzar una activitat molt similar l’any passat i aquest any, -com apareix al Tirínculis-, té previst repetir-la.

Anuncis
 1. XXL
  08/04/2010 a les 14:17

  Amb aquesta noticia s’esta insinuant que l’Ajuntament està fent la competencia a l’Associació Cultural?

 2. PIPA HIGUAIN
  08/04/2010 a les 17:19

  Supongo que esta actividad la promueve la gente cercana al Pia, como son los únicos que no estan dentro de ninguna asociación. Todo sea para apoyar a su alcalde que esta en un momento muy bajo de popularidad.

  MANDA HUEVOS!

 3. Jordi
  08/04/2010 a les 18:04

  Com que no estan a cap entitat? crec que a l’AMPA hi ha algú que va anar a les llistes del PIA. Encara que ser membre de l’AMPA amb el que ha passat amb els correus no crec que sumi punts.

 4. Roser
  08/04/2010 a les 19:17

  El de que realment s’hauria de preocupar aquest alcalde és dels problemes d’aquest municipi i no de fer activitats, que per això ja tenim la comissió de festes i les diferents associacions.
  Per exemple, què pensa fer amb el problema d’espai de l’escola? I amb les moltes queixes que hi han sobre el mal funcionament del bar del polivalent? I no parlem de les seves promeses electorals que de moment no veig que les tiri endavant.
  Això si, fa un temps va anar a moltes cases a preguntar si volien o no piscina o si els agradava la revista.
  Jo em pensava que amb aquest alcalde les coses serien diferents que amb els altres dos, i he de reconeixer que m’he endut una gran decepció.

 5. Joan
  08/04/2010 a les 19:38

  Estic amb tu Roser.
  Aquest en Mateu, tants anys dient que hi havia una altra manera de fer les coses, i al final ha resultat ser una mala copia dels alcaldes convergents. Tant per tant poder serà millor quedar-se amb els originals.

 6. XXXL
  09/04/2010 a les 19:12

  En contestacion a XXL, tengo que decir que, por lo que he leido en muchas ocasiones,siempre ha habido una competencia entre la Asociacion Cultural y el Ayuntamiento. No se entiende que exista un regidor de cultura y una Asociacion de Cultuta. Siempre se tienen que dar de ostias para ver quien es el primero. ?Que te parece si existiera un regidor de fiestas y las organizara por su cuenta¿.

 1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: