Pàgina d'inici > notícies > 56 visites diaries al gener

56 visites diaries al gener

Gràcies per visitar aquest bloc.

Les visites al bloc viureaaiguaviva continuen creixent. De les 12 consultes diàries que rebia al 2008 es va passar a les 23 del 2009, i ara, durant el primer mes del 2010, s’ha assolit una mitjana de 56 visites úniques diàries.

Donat que el nombre de famílies d’Aiguaviva deu voltar les 250, crec que serà poc probable continuar creixent en aquesta mateixa proporció, però el que si pot créixer encara, i molt, és la seva utilitat.

56 lectors diaris no està malament, però si una part d’aquests lectors estiguessin disposats a compartir les seves opinions amb els altres, seria magnífic.

Anuncis
 1. Maricel
  02/02/2010 a les 17:58

  Prometo participar en el futur, i per començar he d’agrair-te la tasca que fas amb aquest bloc, sense ell desconeixeríem moltes de les coses que succeeixen al poble.

  Segur que encara hi han molts aiguavivencs que no el coneixen, jo el vaig trobar cercant dades d’Aiguaviva a la wikipedia i ara ja sóc una visitant assídua.

 2. Oll
  02/02/2010 a les 20:42

  Molt bé David, arreglar el poble des del teu ordinador ho fas molt bé, però potser seria més profitós pel poble que et replantegessis això de no entrar en política. En política catalana o espanyola tu i jo difícilment ens posarem d’acord, però per l’ajuntament encara et votaria.

 3. Bronka
  04/02/2010 a les 08:18

  Oll, crec que ara t’has passat tres pobles, o potser hauria de dir Poll ? Clar que en Poll que segons deia era de CiU mai votaria a un paio com en David.

 1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: