Pàgina d'inici > notícies > El Casal de l’Ajuntament

El Casal de l’Ajuntament

Recollint un comentari aparegut a aquest bloc, i després de parlar amb alguns pares, s’ha de dir que caldria fer una reflexió sobre el casal organitzat aquestes festes per l’Ajuntament. El fet de que fos totalment gratuït, va animar a tots els pares a apuntar els seus fills, encara que aquests anessin només 2, 1, o cap dia. L’Ajuntament va haver de contractar monitors, en funció del nombre total d’inscrits, i a l’hora de la veritat, els nens no eren ni la meitat dels inscrits. El resultat ha estat una despesa molt superior a la necessària per cobrir el servei.

Anuncis
 1. Anna
  05/01/2010 a les 12:09

  Responent als comentaris d’en Idroj, vull dir que l’ajuntament fa coses ben fetes, i Tot Oci també, (com el gimnàs), però en l’organització del casal es van cometre alguns errors, que caldria corregir per propers anys. També hauria estat bo demanar la col•laboració de l’AMPA, per haver evitat alguns d’aquests errors com,

  1. L’equivocació en les dates que figuraven al paper que es va repartir als nens la setmana anterior.
  2. La contractació de Tot Oci per aquest servei. Crec que fa temps que l’AMPA ja no els contracta, ni pel monitoratge ni pel casal d’estiu.
  3. La total gratuïtat, ja que en activitats per a nens es prioritari conèixer el nombre de participants, tant pel tema dels monitors, com pel de l’organització de les activitats, i si és fa gratis això es impossible.
  4. La coordinació entre els que venien del col•legi i els que venien de casa.

  Recomano que abans de culpabilitzar als pares es faci una breu autocrítica, (no passa res per equivocar-se, i més quan es fa per primer cop), segur que l’any que ve sortirà millor.

  Bon any a tots i que els reis us portin moltes coses.

 2. idroj
  06/01/2010 a les 22:57

  APA si no voleu entendre les coses no ho feu. Jo només vaig voler fer veure a tots els que es queixaven de les despeses ocasionades en cedir el polivalent per fer una festa privada, posant per exemple una manera de ocasionar despeses al municipi, apuntant-se a una activat i no assistir-hi.

 3. 07/01/2010 a les 00:13

  Idroj i resta de comentaristes. Aquests dies les visites a aquest bloc s’han disparat. Per les dades que m’ofereix el comptador de wordpress, cada dia s’ha visitat aquest bloc des de més de 50 ordinadors diferents, (IPs diferents), alguns dies han superat de MOLT aquest número.

  Per altre part, els veïns que han fet comentaris, tot i ser molts, (especialment per comentar el tema de la festa de cap d’any), són només una part dels visitants, i he de dir que tot i que no es pot saber la identitat dels que escriuen, per les IPs, si he vist que alguna persona ha utilitzat noms diferents per fer comentaris, (cosa que no vull recriminar, tothom és lliure de fer el que cregui convenient sempre que es mantingui el respecte cap als altres).

  Amb tot això vull dir que el que importa no és el sentit majoritari dels comentaris, doncs aquests comentaris no representen necessàriament l’opinió majoritària dels que llegeixen aquest bloc. El que realment és important són les opinions, i quan més diverses siguin, millor.

  Uf !!, espero haver-me explicat bé.

 1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: