Pàgina d'inici > notícies > Festa de Cap d’Any al Polivalent

Festa de Cap d’Any al Polivalent

El mes de desembre, l’Ajuntament va autoritzar a un grup de veïns del poble, a utilitzar el Polivalent per celebrar una Festa de Cap d’Any. El fet de que el consistori, -incomprensiblement-, no es volgués implicar en la festa, va obligar als veïns interessats en la revetlla a ser molt prudents, i no fer cap tipus de publicitat.

Novament, l’actuació de l’Ajuntament ha estat decebedora, negant-se a col·laborar en una festa com aquesta, i posant als veïns que si la volien, en una situació complicada.

Aquest bloc no va fer cap referència a la festa per no posar en perill la seva realització.

Anuncis
 1. Poll
  01/01/2010 a les 21:13

  A veure si ho entenc,

  Si jo vull utilitzar una taula o una cadira de les que hi ha al polivalent, he de pagar, però si el que utilitzo és tot el polivalent (amb taules, cadires…), llavors no pago res. És això ?

  Segons tinc entès, aquesta és la segona festa privada que es fa al polivalent, (que paguem entre tots). Podem tots els veïns del poble demanar el local per fer les nostres festes ?

 2. Convidat
  01/01/2010 a les 22:25

  Poll, la festa va estar de P.M., si ningu et va dir res, possiblement seria perque a la festa no volien gent com tu.

  A mi si em van convidar!!!

 3. Decebut
  02/01/2010 a les 10:28

  Soc votant del PIA de fa molts anys, i reconec que si el que dieu és cert, l’alcalde ho ha fet molt malament. Deixar un local com el polivalent, i no exigir que la festa arribi als veïns de TOT el poble és una traició als que confiavem en ell.

  El que la gent com jo enten de tot això, és que ha deixat el polivalent, perque alguns veïns del nucli d’Aiguaviva facin la seva festa i s´ho passin bé sense gastar ni embrutir a casa seu. Una festa privada amb el consentiment del nostre ajuntament, perque amb el secretisme que s’ha portat, segur que no hi ha anat ningú de Can Jordi, Puigtorrat, Can Corretger o Mas Aliu.

  PER QUE L’AJUNTAMENT NO VA INFORMAR ALS VEÏNS DE LA FESTA ?

 4. GINTONIC
  02/01/2010 a les 12:04

  La festa va esta molt bé!!

  “Decebut”: el que si que es molt trist, és que de les moltes coses que fa aquest alcalde malament et fixis amb aquesta tonteria.

  I per últim, la neteja del polivalent ha anat a càrrec dels veïns de la festa.

 5. BON ANY
  02/01/2010 a les 12:52

  POLL: Com tu bé has dit, el Polivalent és de tots i si vols fer una festa privada només has d’anar a l’ajuntament a demanar-ho!!!

 6. David
  02/01/2010 a les 14:13

  Crec que cal dir, que els veïns que van impulsar la festa, pretenien que aquesta fos oberta a tothom, però una festa oberta a tothom comporta molts riscos, i per això, calia la implicació de l’Ajuntament, doncs d’aquesta manera, l’assegurança municipal cobriria qualsevol incident.
  Per motius que desconec, l’Ajuntament va decidir no donar suport a aquests veïns, oferint-los el local, però fent-los responsables dels desperfectes que es poguessin produir.
  Amb aquestes condicions els organitzadors no podien arriscar-se a fer una gran festa, i van haver de limitar-se a fer una cosa molt més reduïda.
  Si tenim en compte totes les festes i activitats en les que l’Ajuntament col•labora, i que en algunes ocasions a donat suport, (i fins hi tot diners), a veïns, que sense formar part de cap entitat, han fet alguna activitat al poble, la pregunta que caldria fer-se és,
  per què l’Ajuntament no va voler donar suport als impulsors de la revetlla?

 7. Can Jordi
  02/01/2010 a les 21:19

  Sea como sea, es muy fuerte que el ayuntamiento no informase a los vecinos de que la noche de fin de año se iba a hacer una fiesta en el polivalente. Y ahora Pinto dira que la culpa es de Mateu, y Mateu que es de Pinto…

  Al final va a ser verdad que el mejor de todos ellos es el Martinez.

 8. 03/01/2010 a les 23:08

  cada un veu les coses com mes l´interesa i que perque es dona soport a una cosa i a una altre no ja que ho paga el poble.que la festa de fi d any es fa en un lloc que paguem tots,si, pero tambe es fa un casal a la tarda gratuit que paguem tots i jo no hi vaig,i a mes a mes si va apuntar molta gent,el que significa un numero de monitors per x nens,quants hi han anat?ahhh esclar era gratis i totom si apunta i despres no hi vaig, i que pagui el pobleun numero de monitors que en realitat per el nenes que hi han anat,amb la mitat pasariem,i aixo vol dir que el cost del casal es redueix,etc ….apa que tothom es miri al mirall de tant en tant ,que tots fem el que mes en combe

 9. Mare
  04/01/2010 a les 00:06

  Idroj, ara que comentes això del casal que hem pagat tots, tens tota la raó. Quan una cosa es gratuïta no es valora, i l’Ajuntament aquí la va cagar, i molt. Al fer-ho gratis, lógicament es va apuntar tothom, fins hi tot els que no han anat ni un dia (si es gratis no hi perds res), i després… a pagar tots, i no només pels que han anat, sino també pels que no ho han fet. I anem llençant diners… com es nota que els diners no son seus.

 10. 2010
  04/01/2010 a les 09:21

  Mare i Idroj, no entenc el vostre interès per desviar el tema, aquí del que estem parlant es de la barra del nostre alcalde i els nostres regidors, que sabien que es faria una festa de fi d’any al polivalent, i ho van amagar als veïns.
  Quan l’alcalde DEMA amb els reis, faci el seu discurs al polivalent, la gent només pensarà en com ens ha amagat la festa de fi d’any a TOTS ELS VEÏNS.

 11. josep pinsach
  05/01/2010 a les 00:45

  2010 agrairia que parlesis d’equip de govern, perque regidors ni ha a la oposicio i moltes coses no les sabem ni podem fer res,si alguna cosa sabem abans d’hora es perque alguna anima caritativa ens ho diu,i no es per falta d’interes, i molts qe heu deixat comentari aqui ho sabeu,pero tambe pasaba amb l’anterior alcalde, de moment ajo i agua.

  salud

 12. idroj
  05/01/2010 a les 00:53

  2010 no intento desviar el tema només posava un exemple per fer veure com van les coses i que tothom critica segons els seus interessos, el tema del casal crec que era una bona iniciativa per part del ajuntament però no s’ha vist agraïda per els pares si no al contrari i tots hem tingut una part de despesa innecessària.
  Jo no vaig anar a aquesta festa però sabia que es feia i en cap moment la vaig veure com a un secretisme. Tots els que critiqueu a l’ajuntament per no haver informat d’aquesta festa cosa que crec que no calia fer-ho ja que no era organitzada per ells, jo desde el meu punt de vista en aquest cas el que es criticable es que cedissin un espai públic per fer una festa privada. Però ja que veig que a la gent l’interessen les activitats del poble feu un reflexió personal i penseu, quants de vosaltres assistiu a les activitats organitzades per l’ajuntament o altres entitats del poble?(que per sort cada vegada son més i mes variades), vàreu assistir al concert de Nadal? I a la marató? I al ball que es fa un diumenge al mes amb sr. Zdzislaw Grusus? si hem permeteu jo sempre hi veig les mateixes cares. Per demanar activitats i festes al ajuntament primer s’ha de tenir l’intenció i les ganes d’anar-hi.
  Per cert RECORDEU que aquest diumenge al Polivalent hi torna ha haver-hi ball, us animo a tots que hi aneu i demostreu les ganes de gresca i la bona voluntat a apoyar les activitats del poble.

 13. Perplex
  05/01/2010 a les 17:58

  Idroj, tot el que dius fa encara més incomprensible el que ha passat.

  Realment sembla que l’ajuntament vol fer moltes coses, fins hi tot algunes com les que comentes, amb poca assistència. Llavors…

  Per que no donar suport a una Festa de Cap d’Any que tenia l’èxit garantit ?

  No et sembla una mica estrany ? o és que tu tens la resposta però no t’atreveixes a dir-la ?

 1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: